ALBION на міжнародній конференції ALBIXON DAYS 2017

2 – 3 лютого в чеському місті Плзень відбулась масштабна конференція світового лідера із виробництва басейнів і павільйонів – компанії ALBIXON. Цього року ALBIXON, як найбільший виробник на ринку, організував власний дводенний захід, присвячений своїм досягненням.

Всесвітня популярність чеського «титану» виробника басейнів дозволила зібрати на одній платформі більше сто найважливіших партнерів з усього світу, серед яких і компанія Albion Group. Для української компанії ALBION ця конференція стала прекрасною можливістю обмінятись досвідом, знаннями та цілями.

Детальніше…

Компанія Albion на щорічному водному форумі «Aqua Ukraine – 2016»

Виставка «Aqua Ukraine – 2016» що проходить у Міжнародному Виставковому Центрі з 8 по 10 листопада 2016 року, на своєму майданчику зібрала команди, що цікавляться галузями:

  • Водні технології та розробки;
  • Інженерні рішення;
  • Очисні споруди;
  • Бутилювання води;
  • Контроль за якістю води;
  • Виробництво басейнів;
  • Використання водних ресурсів.

Детальніше…

Альбіон Груп на міжнародній виставці «Аква-Терм 2016»

Компанія «Альбіон Груп» взяла участь у 18-ій Міжнародній виставці «Аква-Терм 2016», яка проходила з 17 по 20 травня у Києві в Міжнародному виставковому центрі.

На найбільшій події в галузі опалювання, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлювання енергетики, сантехніки і басейнів, компанія «Альбіон Груп» надала можливість учасникам та гостям виставки ознайомитися з новинками продукції від «Allbautech». Впершу чергу, це новий вид басейнів преміум класу, сучасні матеріали для обробки пляжної зони, якісне устаткування для басейнів і багато іншого.

Детальніше…

Компанія «Альбіон Груп» взяла участь у виставці «Аква –Терм»

Компанія «Альбіон Груп» постійно розвивається і бере активну участь у заходах даної галузі.

На 17-ій міжнародній виставці опалювання, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлення енергетики, сантехніки й басейнів «Аква -Терм», яка проходила в місті Київ 12-15 травня 2015 року, «Альбіон Груп» представляла компанія «ALLBAUTECH».

Детальніше…